Yves Saint LaurentY Eau de Parfum til mænd

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum til mænd
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum til mænd
Specialtilbud
100 ml
629,00kr

På lager | Kode: YSL06908
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Modig, frisk, forførende – Eau de Parfum Yves Saint Laurent Y kommer med en ny definition af det maskuline. Det er en kraftigere og mere intensiv udgave af Eau de Toilette med samme navn fra 2017, der nu åbner et nyt kapitel i historien om mænd fra generation Y.

  • fougère duftkomposition
  • ideel til både dag- og aftenbrug
  • duftens ansigt er sangeren Lenny Kravitz

Duftens komposition
Først bliver du overvældet af en strøm af den friske kombination af bergamot og ingefær. Disse står i en fin kontrast til det saftige æble, der ledsages af aldehyder og elemi. Hjertet fængsler dig med undertoner af salvie og enebær, der sammen med lavendel sikrer duften en intensiv maskulinitet. Alt det understreges af rosengeranium. I den sanselige bund af duftkompositionen forenes akkorder af vetiver, ambratræ, røgelse og tonkabønner.

Duftens historie
Duften Yves Saint Laurent Y forestiller en mand, der allerede har opfyldt sine ønsker og drømme, men som fortsat er fremadstræbende og sætter sig nye mål. Han er ikke bange for udfordringer, der venter på ham, og han tager ikke let på tingene. Han stopper aldrig med at flytte sine grænser.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, COUMARIN, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 15985 / YELLOW 6, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. C222652/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Elemi, Ingefær, Æble, Aldehyder
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Enebærbusk, Lavendel, Salvie, Storkenæb
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Røgelse , Tonkabønner, Ravtræ, Vetiver
Parfumekategori
krydret, træagtig