Gå videre til hovedindhold

Zendium

Om Zendium

Det skandinaviske mærke Zendium blev grundlagt i 1969 af mikrobiologen Dr. Hent Hoogendoorn, som specialiserede sig i førsteklasses tandpleje. Virksomheden fokuserer hovedsagelig på tandpasta, som beskytter mundhulen ved hjælp af den naturlige tilgangs virkekraft.

 

Vores mund indeholder et netværk af enzymer og proteiner, som er ansvarlige for dens beskyttelse. Dette netværk er udgangspunktet for udviklingen af Zendiums tandpasta, som er med til at skabe perfekt harmoni i og bevare den naturlige flora i din mundhule.

Det er klinisk bevist, at Zendiums tandpleje beskytter munden, styrker dens tandkød ved at forhindre dannelsen af plak og garanterer frisk ånde. Zendiums tandpastaer er blide, men effektive, og indeholder et særligt skummiddel, som ikke irriterer det bløde væv i modsætning til det mere udbredte stof SLS.

Zendium-produkter anbefales til mundpleje af førende eksperter verden over. Sørg for at inkludere Zendiums tandpasta i din daglige rutine, uanset om du døjer med sensitive tænder eller blot ønsker den bedste kvalitet i din tandpleje.

Se hele teksten skjul tekst