Gå videre til hovedindhold
4711 Original Eau de Cologne uden forstøver Unisex
4711 Original Eau de Cologne uden forstøver Unisex
Top notes
Bergamot, Citron, Petitgrain, Appelsin, Acai-bær
Middle notes
Neroli, Rosmarin, Rose
Base notes
Moskus
Parfumekategoritræagtig

Befri dig selv for hverdagens rutine og stress med en duft, der ikke bare opfrisker dig, men som også virker afslappende og revitaliserer. Unisex eau de colognen, 4711 Original, er nu i mere end 200 år blevet værdsat for sin positive virkning på krop, sind og sjæl. Den unikke sammensætning af omhyggeligt udvalgte ingredienser og æteriske olier har en vidunderlig afslappende virkning. Indhyl dig i den dejlige duft, der altid vil forbedre din dag.

  • en opmuntrende duft til både hende og ham
  • unik, harmonisk duft med en hemmelighedsfuld sammensætning
  • vækker sanserne fantastisk ved enhver lejlighed

Duftens komposition
Duftkompositionen hviler på en perfekt harmoni af alle ingredienser af den højeste kvalitet. De indledende, opfriskende citrusnoter af bergamot, appelsin og citron virker dejligt tillokkende og tilfører energi. Begyndelsens bølge af friskhed bliver herefter mildnet af beroligende noter af rose, lavendel og aromatisk rosmarin. Længst på huden kan man fornemme varm moskus og neroliessens fra rød appelsin.

Duftens historie
Duften 4711 Original til både mænd og kvinder har en historie, der rækker helt tilbage til 1792, hvor den blev lanceret. Siden da har den været meget efterspurgt i hele verden på grund af dens opmuntrende og beroligende virkning. Den ikoniske flakon har haft den samme form siden 1920. Opdag selv magien ved denne klassiske duft, som mange generationer har elsket.

4711Original Eau de Cologne uden forstøver Unisex

Specialtilbud
80,00kr
Du sparer 5%
75 ml
76,00kr

Mere end 5 stk. på lager | 101,33kr / 100 ml, inkl. moms | Kode: 47100476
1
Post Nord MyPack Home
torsdag 1.8.2024
Afhentning i pakkeshop
torsdag 1.8.2024