Amouage Honour Eau de Parfum til kvinder

Amouage Honour Eau de Parfum til kvinder
Amouage Honour Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
2.231,00kr

Kode: AMU4376 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Amouage Honour
Ingredienser

Leder du efter en duft, der vil få dig til at føle dig som en fe? Nu har du fundet den. Eau de Parfumen, Amouage Honour, giver dig en følelse, som om du netop dansede på en eng iført en silkekjole.

  • en orientalsk, blomsteragtig duft
  • til den blide kvinde
  • fantastisk til enhver lejlighed

Duftens komposition
De første til at fortrylle dine sanser er pikant peber, aromatisk koriander og frisk rabarber. I duftens hjerte udfolder sød liljekonval, blid jasmin, gardenia, tuberose og nellike sig på vidunderlig vis. I bunden fornemmer du akkorder af fint læder, fængslende røgelse, opoponax, vetiver og ambra.

Duftens historie
Duften, Amouage Honour, er en hyldest til den sande kærlighed i fortællingen om Madame Butterfly. Denne opera af Puccini fortæller om en japansk geishas tragiske skæbne. Honour er indbegrebet af ren skønhed, ulykkelig kærlighed og uopfyldt længsel. Ifølge Christopher Chong, den kreative direktør for mærket Amouage, er hun en "hvid blomst med et mørkt hjerte". Duften blev lanceret i 2011, det er Alexandra Carlin og Violaine Collas, der står bag duftens komposition.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Anmeldelse Amouage Honour