Annick Goutal Nuit Étoilée Eau de Toilette til mænd

Annick Goutal Nuit Étoilée Eau de Toilette til mænd
Annick Goutal Nuit Étoilée Eau de Toilette til mænd
Nyt uåbnet produkt med 100% indhold, kun med beskadiget emballage
Beskadiget emballage
100 ml
602,91kr

Kode: ANG03190 | 1 tilgængelig

Nyt uåbnet produkt med 100% indhold, kun med beskadiget emballage

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
Gave til dig
Angiv koden notino15 i indkøbskurven, og få 15 % rabat på din yndlingsparfume. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
GLS
onsdag 23.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 22.6.2021

Beskrivelse Annick Goutal Nuit Étoilée
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder maskulin elegance og naturlig karisma. Eau de toiletten til mænd Annick Goutal Nuit Étoilée bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsin, Citron, Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Ædelgran, Fyrretræ
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Evighedsblomst, Tonkabønner
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Annick Goutal

Niche parfumemærket Annick Goutal er lige så unikt og visionært som dets grundlægger. Ikke alene gav hun mærket sit navn; hun gav det også sit exceptionelle talent – en lugtesans, som hun brugte med passion hele livet.

Annick Goutal var oprindelig bestemt til at blive pianist. Efter flere års musikstudier trodsede hun imidlertid sin tilsyneladende uundgåelige skæbne. Vendepunktet var et møde med parfumemesteren Henri Sorsana i 1977. I skabelsen af dufte fandt hun sit sande kald.

Den første parfume som selv var fremstillet af Annick Goutal var Eau d'Hadrien, der blev lanceret tilbage i 1980. Dette blev efterfulgt af åbningen af et parfumehus i Saint-Germain, hvilket definitivt bekræftede, at en ny stjerne var blevet født i nicheduftenes verden. Annick Goutals parfumer startede et nyt kapitel i den franske parfumeindustri.

Annicks datter fulgte succesfuldt op på hendes livslange værk, og den dag i dag kan du kaste et blik på den magiske verden af udødelige parfumer, fulde af naturlig ædelhed, følelse og kreativitet.

Anmeldelse Annick Goutal Nuit Étoilée