Gå videre til hovedindhold

Apivita

Bierne er naturens arbejdere, de er en kilde til liv.

Hvis bierne ophørte med at eksistere, så ville vores verden være ingenting.

Firmaet APIVITA tager hensyn til bierne i alle sine aktiviteter.

Lad os se lidt nærmere på vores APIVITA "bikube".

Denne video er lavet for APIVITA og Cosmetics Europe af firmaet BBCStoryWorks Commercial Productions.

Se mere her.

Se hele teksten skjul tekst

Om Apivita-mærket

Naturlig. Effektiv. Holistisk. Det er indbegrebet af Apivita kosmetik fra det solrige Grækenland, der bekender sig til en holistisk tilgang til skønhed, tilfredshed og sundhed. Den understøtter en velafbalanceret og harmonisk livsstil, anvender førsteklasses råvarer, og der findes ingen ftalater eller silikone, ikke engang mineralolier, på ingredienslisten.

 

Apivita-mærkets historie begyndte i 1972, da det blev grundlagt af de to unge apotekere, Nikos og Niki Koutsian. De blev inspireret af en biavlerforening, den græske natur og Hippokrates’ holistiske tilgang. Navnet Apivita kommer fra de latinske ord Apis (bi) og Vita (liv), fordi netop produkter fra bier spiller en vigtig rolle i denne græske kosmetik.

Overbevis dig selv om Apivita kosmetiks virkning på din egen hud. Prøv for eksempel en af favoritterne, den fugtgivende serie Apivita Aqua Beelicious, produkter fra den populære anti-age serie Apivita Bee Radiant, kosmetik til rensning af huden, Apivita Cleansing, eller de effektive Apivita Express Beauty ansigtsmasker. Det er også værd at lægge mærke til den opstrammende creme og serummet i Apivita Queen Bee serien, spray mod hårtab, Apivita Hair Loss, eller anti-rynkepleje Apivita Wine Elixir.

Se hele teksten skjul tekst