Armani Sì Intense Eau de Parfum til kvinder

Armani Sì Intense Eau de Parfum til kvinder
Armani Sì Intense Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
100 ml
700,00kr

Kode: GIO07000 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Armani Sì Intense
Ingredienser

En intens fortolkning af den ikoniske duft, Armani Sì, med noter af solbær og tyrkisk rose

Som navnet fortæller, giver eau de parfumen til kvinder, Armani Sì Intense, dig en virkelig intens oplevelse. Selveste Giorgio Armani har beskrevet den som en hyldest til moderne kvindelighed, en uimodståelig kombination af ynde, styrke og en uafhængig ånd. Er du parat til at sige sì – italiensk for ja – til friheden, kærligheden og dine drømme?

  • en varm, blomsteragtig duft med solbær, patchouli og rose
  • udtrykker en hyldest til moderne kvinder
  • ideel til om dagen og til specielle lejligheder

Duftens komposition
Først bliver dine sanser fortryllet af lækker solbær. Herefter frigives en duft af tyrkisk rose og davana (Artemisia pallens). Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af patchouli og harpiks.

Duftens historie
Eau de parfumen til kvinder, Armani Sì Intense, så dagens lys i 2021. Det drejer sig om en mere intens version af den ikoniske duft Armani Sì, der udtrykker feminin styrke og energi. Duftens flakon er fremstillet af stærkt glas med det elegante sort låg, der er karakteristisk for duften Sì.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Davana, Tyrkisk rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Harpiks
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Armani Sì Intense