Artdeco Color Booster Lip Balm Naturlig farveforstærkende læbepomade

Artdeco Color Booster Lip Balm Naturlig farveforstærkende læbepomade
Artdeco Color Booster Lip Balm Naturlig farveforstærkende læbepomade
Skygge 1850 Boosting Pink 3 g
72,20kr

Kode: ART2834 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
mandag 26.4.2021

Beskrivelse Artdeco Color Booster Lip Balm
Egenskaber

Læbestiften ArtdecoColor Booster Lip Balm fremhæver dine læber smukt og understreger dem perfekt til såvel hverdags- som aftenmakeup.

Egenskaber:

  • giver læberne fugt og plejer dem
  • læberne ser fyldige og sunde ud
  • giver læberne et blidt skær

Brugsvejledning:
Påfør læbestiften med blide strøg på læberne fra midten ud mod mundvigene.

Egenskaber

Skygge
pink
Solbeskyttelse
uden SPF

Om mærket Artdeco

Artdeco-mærket blev grundlagt i 1985 med en vision om at skabe kosmetiske produkter som er inspireret af kærligheden til skønheden. En stærk interesse for nye tendenser og førsteklasses produkter, som alle kvinder kan nyde godt af, placerede Artdeco nærmest øjeblikkeligt i den øverste liga af tyske kosmetikmærker. I dag er Artdeco elsket i mere end 78 lande på verdensplan. Artdeco ved, at hver kvinde er unik. At alle kvinder har sin egen stil og præferencer, når det kommer til at lægge vægt på skønhed.

 

Artdeco hylder denne unikhed, og takket være deres produkters diversitet, tillader de enhver kvinde at betone sin egen skønhed fuldstændig, som hun ønsker det. En bred vifte af farver, utallige specialprodukter og muligheden for at sammensætte din egen individuelle palet af nuancer og således garantere den mest gennemførlige og alligevel skræddersyede oplevelse med dine kosmetikprodukter. Prøv Artdecos makeup, det ubesværede alternativ til de mest eksklusive mærker – og oplev selv, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være uopnåelige.

Anmeldelse Artdeco Color Booster Lip Balm