Atelier Cologne Bergamote Soleil parfume Unisex

Atelier Cologne Bergamote Soleil parfume Unisex
Atelier Cologne Bergamote Soleil parfume Unisex
30 ml
446,00kr

Kode: ATC04253 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af mærket Atelier Cologne for over 440 kr. får du et læderetui i en begrænset udgave til en 30 ml Atelier Cologne parfume.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
tirsdag 9.3.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 5.3.2021

Duftbeskrivelse Atelier Cologne Bergamote Soleil
Ingredienser

Ganske enkelt uforglemmelig. Ligesom dine minder om en romantisk solnedgang eller en morgen uden en eneste sky på himlen. Sådan er unisex parfumen Atelier Cologne Bergamote Soleil. I sig gemmer den en kombination af bergamot og lavendel, der straks minder dig om lykkelige øjeblikke.

  • citrusblomsterduft
  • unisex duft – ideel til både mænd og kvinder
  • indeholder 15 % førsteklasses duftolier

Duftens komposition
Først er der noter af citrus fra den italienske bergamot. Så træder aromatisk sort peber frem i forgrunden fra eksotiske Sri Lanka. Duftens fundament bæres i lavendelens tegn, dyrket på Middelhavets bredder.

Duftens historie
Parfumen Bergamote Soleil Atelier Cologne indeholder 92 % naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Ved fremstillingen af duften er der ikke bare lagt vægt på råstoffernes maksimale kvalitet og valget af genanvendelige kilder, men også på en skånsom tilgang til miljøet, som mærket lægger vægt på.  

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Italiensk bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Sort peber
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Lavendel
Parfumekategori
citron, aromatisk

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Bergamote Soleil