Atelier Cologne Camélia Intrépide parfume Unisex

Atelier Cologne Camélia Intrépide parfume Unisex
Atelier Cologne Camélia Intrépide parfume Unisex
Fri levering
30 ml
740,00kr

Kode: ATC04252 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Atelier Cologne Camélia Intrépide
Ingredienser

En fortælling fuld af kærlighed, lidenskab og eventyr, gemt i en luksusflakon. Det er unisex parfumen Atelier Cologne Camélia Intrépide, hvis blide duft med ét minder dig om en varm forårsdag, hvor naturen vågner. Den dufter af nye begyndelser og af sødmefulde minder fra fortiden.

  • en blomsterduft med grønne noter
  • en unisex duft – ideel til både mænd og kvinder
  • indeholder 18 % førsteklasses duftolier  

Duftens historie
Duftkompositionens indledning bæres af den karakteristiske blomsterduft af kamelia. I duftens hjerte frigives derefter noter af forfriskende citron, der er dyrket under den italienske sol. Duftens bund, der holder længst på huden, er baseret på noter af enebær fra det solrige Tyrkiet.

Duftens komposition
Som selve navnet Camélia Intrépide Atelier Cologne antyder, spilles hovedrollen i denne duft af den blide og samtidig frygtløse kamelia. Den 18 % koncentrerede parfume indeholder 85 % stoffer af naturlig oprindelse, der er udvundet fra bæredygtige kilder – og det på den mest skånsomme måde.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL. (FIL : B218906/1) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kamelia
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Italiensk citron
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Enebær
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Camélia Intrépide