Atelier Cologne Musc Impérial parfume Unisex

1×
Atelier Cologne Musc Impérial parfume Unisex
Atelier Cologne Musc Impérial parfume Unisex
Fri levering
30 ml
446,00kr

Kode: ATC04251 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Atelier Cologne Musc Impérial
Ingredienser

Kender du følelsen af at blive fanget af en forførende duft i luften, din fantasi begynder at køre for fulde omdrejninger, og du længes efter at vide, hvem der har denne sanselige parfume på? Sådanne følelser har unisex parfumen Atelier Cologne Musc Impérial på samvittigheden – den lokker rigtigt til eventyr.

  • en chypréduft med moskus i hovedrollen
  • en unisex duft – ideel til både mænd og kvinder
  • indeholder 18 % førsteklasses duftolier  

Duftens komposition
I duftkompositionens indledende noter fornemmer du en forførende akkord af moskus. Derefter frigives de citrusagtige noter af italiensk bergamot i duftens hjerte. Duftens bund, der holder længst på huden, tilhører cedertræ fra Amerika, der giver duften varme.

Duftens historie
Parfumen Musc Impérial Atelier Cologne indeholder 89 % ingredienser af naturlig oprindelse af den højeste kvalitet. Ved fremstillingen af duften er der ikke kun lagt vægt på råstoffernes førsteklasses kvalitet og valget af bæredygtige kilder, men også på en skånsom tilgang til miljøet.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Moskus
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Italiensk bergamot
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Cedertræ
Parfumekategori
chypre

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Musc Impérial