Atelier Cologne Oolang Infini parfume Unisex

Atelier Cologne Oolang Infini parfume Unisex
Atelier Cologne Oolang Infini parfume Unisex
Fri levering
30 ml
446,00kr

Kode: ATC3983 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Atelier Cologne Oolang Infini
Ingredienser

Unisex parfume. Fremstillet i Frankrig. 92 % naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

Luk øjnene, og forestil dig den lysende fuldmåne midt i en kold nat. På vinduet falder der langsomt snefnug, der smelter igen med det samme. Du sidder foran en knitrende kamin, og pludselig bliver du overrasket af en varm duft af blid parfume, der med ét får hele rummet til at dufte af noter af te og bergamot. Netop sådanne følelser fremkalder unisex parfumen Atelier Cologne Oolang Infini.

  • en aromatisk, træagtig duft med bergamot og te
  • en unisex duft – ideel til både mænd og kvinder
  • en 15 % koncentreret parfume, fremstillet af førsteklasses naturlige stoffer

Duftens komposition
Én af de tre hovedingredienser, der vækker dine sanser, er duften af oolong-te. Den blander sig harmonisk med citrusduften af italiensk bergamot. Duftkompositionen fuldendes af den dejligt varme, krydrede duft af pokkenholt fra Centralamerika.

Duftens historie
Den rene og liflige duft, Atelier Cologne Oolang Infini, fremkalder en følelse af velvære, som hvis du på en kold efterårsmorgen eller en kold vinteraften hygger dig derhjemme og overgiver dig til duften af frisklavet te. Samtidig opfordrer den dig til bruge netop disse øjeblikke sammen med dem, du holder mest af. Duften indeholder 92 % naturlige stoffer fra bæredygtige kilder, udvundet på en så skånsom måde som muligt.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL (F.I.L. B222949/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Oolang Tea Accord
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Italiensk bergamot
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Pokkenholt
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Oolang Infini