Gå videre til hovedindhold

Aveda

Aveda

Aveda mærket bygger på nogle søjler, der på en gang både er udtryk for de vigtigste behov og de vigtigste ønsker hos dagens forbrugere. Produkternes høje kvalitet med en naturlig sammensætning og deres innovation udgør en af søjlerne. Aveda hårprodukter indeholder i gennemsnit 90 % naturlige materialer. Mærket er ovenikøbet 100 % vegansk. Det er også vigtigt for mærket, at produkterne sikrer en virkelig wellness oplevelse. 

Hele Avedas mission, ikke bare en af søjlerne, er at beskytte planeten og alle dens indbyggere. Aveda blev det første kosmetikmærke, der begyndte at producere sine varer udelukkende med vindenergi. Hvad angår brug af genanvendelige emballager, er Aveda også førende. Aveda bidrager, med sin minimering af affald og CO2-fodaftryk samt et ansvarligt ressourceforbrug, ikke bare til verdens skønhed, men også dens velbefindende.

De mest populære produkter er Aveda shampoo og Aveda hårbalsam. Avedas hårprodukter er allerede ikoniske. Elskere af makeup vil falde for deres foundation, mens mænd nyder serien Aveda Men. Alle, der bekymrer sig om, at kosmetikkens sammensætning er ren, og at miljøet beskyttes, vil finde deres yndlingsprodukt her.

Se hele teksten skjul tekst