Avon Attraction for Her Eau de Parfum til kvinder

Avon Attraction for Her Eau de Parfum til kvinder
Avon Attraction for Her Eau de Parfum til kvinder
Udsalg
50 ml
90,18kr

Kode: AVO3891 | På lager
1
GLS
fredag 22.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 21.1.2021

Duftbeskrivelse Avon Attraction for Her
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Avon Attraction for Her afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • blomsterduft
  • træduft
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Composition
Vanilje, Moskus, Brombær, Rav
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Attraction for Her