AvonAttraction for Her Eau de Parfum til kvinder

Avon Attraction for Her Eau de Parfum til kvinder
Avon Attraction for Her Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
50 ml
85,00kr

På lager | Kode: AVO3891
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Vis verden dit sande jeg. Eau de parfumen til kvinder, Avon Attraction for Her, vil vække den sensuelle gudinde i dig. Den vil ikke lade nogen i tvivl om din unikhed, der ikke er til at modstå.

  • en træagtig duft med blomsteragtige noter
  • til den romantiske kvinde med en fandenivoldsk sjæl
  • en ideel duft til både helt almindelige og særlige dage

Duftens komposition
Vær forberedt på en indbydende indledning, der skabes af citrusnoter og sødmefuld fersken. Denne friske duft blander sig lidt efter lidt med hjertet, der skabes af berusende rose og en ren duft af jasmin. Varmt sandeltræ, lækker chokolade og ambra fuldender duftens komposition.

Duftens historie
Eau de parfumen til kvinder, Avon Attraction for Her, kom frem i 2017, og det er parfumeskaberen Jerry Caiazzo, der står bag den. Udover den helt nye duft kan du også glæde dig til den originale flakon, der med sin form minder om en spiral.

Ingredienser

Composition
Vanilje, Moskus, Rav, Brombær
Parfumekategori
blomstret, træagtig

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.