AvonCare Sun + After Sun Aftersun spray Med C-vitamin

Avon Care Sun +  After Sun Aftersun spray Med C-vitamin
Avon Care Sun +  After Sun Aftersun spray Med C-vitamin
150 ml
21,90kr

Kode: AVO08612 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 27.10.2021
Afhentning i butik
onsdag 27.10.2021
UPS Air Mail
tirsdag 26.10.2021

Beskrivelse Avon Care Sun + After Sun
Egenskaber

Præparat til solbadning Avon Care Sun + After Sun sikrer huden, der er belastet af solen, den nødvendige genopbygning og beroligelse.

Egenskaber:

  • har en kølende effekt
  • fugter huden
  • giver en følelse af friskhed
  • beroliger huden efter solbadning

Brugsvejledning:
Påfør jævnt på den rene hud over hele kroppen efter ophold i solen.

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Konsistens
lotion
Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Beroligende

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Care Sun + After Sun