AvonIncandessence Eau de Parfum til kvinder

2×
Avon Incandessence Eau de Parfum til kvinder
Avon Incandessence Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
62,90kr

På lager | Kode: AVO0027
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Ligesom solens varmende stråler lyser eau de parfumen til kvinder, Avon Incandessence, din dag op. Den fremkalder en stemning af forår, blomster i fuldt flor og nye begyndelser, og dens charmerende duft vil nemt blive din nye originale signatur.

  • en frisk frugt- og blomsteragtig duft
  • til kvinder, der elsker forårets og sommerens farver og strålende livlighed
  • blev lanceret for første gang i 2001

Duftens komposition
Duften åbner med saftig, gnistrende bergamot, som du vil kunne elske for dens friskhed. Hjertet i duften Avon Incandessence bliver domineret af de blomsteragtige akkorder fra alle blomsters dronning – rosen. De fremhæver din ynde og charme på perfekt vis. Kostbart teaktræ skaber eau de parfumens bund, og den efterlader et langvarigt, varmende kærtegn på din hud.

Ingredienser

Composition
Rose, Bergamot, Teaktræ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.