Avon Little Black Dress Roll-On Deodorant til kvinder

Avon Little Black Dress Roll-On Deodorant  til kvinder
Avon Little Black Dress Roll-On Deodorant  til kvinder
50 ml
13,90kr

Kode: AVO0573 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 11.8.2021
Afhentning i butik
onsdag 11.8.2021
UPS Air Mail
mandag 9.8.2021

Beskrivelse Avon Little Black Dress
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Avon Little Black Dress frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • efterlader en langvarig frisk følelse
  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • beskytter effektivt mod sved

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene. Kan gentages når som helst i løbet af dagen.

Fuld sammensætning

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, STEARETH-2, PPG-15 STEARYL ETHER, DICAPRYLUL ADIPATE, STEARETH-20, PARFUM, ISOPROPYL PALMITATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Emballagetype
Roll-on

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Little Black Dress