Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine Peel-off ansigtsmaske med aktiveret kul

1×
Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine Peel-off ansigtsmaske med aktiveret kul
Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine Peel-off ansigtsmaske med aktiveret kul
50 ml
17,90kr

Kode: AVO06883 | På lager
1
GLS
tirsdag 27.4.2021
UPS Air Mail
fredag 23.4.2021

Beskrivelse Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine
Egenskaber

Ansigtsmasken Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • vil lyse huden op
  • renser huden i dybden
  • fjerner døde hudceller

Brugsvejledning:
Påfør masken i et tyndt lag på det rene ansigt, undgå øjenområdet. Lad virke i den periode, som er angivet på pakken. Træk derefter masken forsigtigt af.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Planet Spa Korean Charcoal Cleanse & Refine1