AvonSkin So Soft Arganolie til krop

Avon Skin So Soft Arganolie til krop
Avon Skin So Soft Arganolie til krop
21,90kr
150 ml
Kode: AVO4901 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 2.11.2021
Afhentning i butik
tirsdag 2.11.2021
UPS Air Mail
fredag 29.10.2021

Beskrivelse Avon Skin So Soft
Egenskaber

Kropsolien Avon Skin So Soft giver din hud en intensiv fugtende og genopbyggende pleje.

Egenskaber:

  • efterlader huden spændstig og blød
  • nærer huden og plejer den

Brugsvejledning:
Masser en lille mængde olie blidt ind i huden over hele kroppen. Bruges morgen/aften efter badet eller brusebadet.

Fuld sammensætning

ISOPROPYL PALMITATE, ALCOHOL DENAT., AQUA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, BHT, HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED SILK. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
tørolie
Hudtype
til alle hudtyper
Olietype
argan
Aktive ingredienser
arganolie

Om mærket Avon

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.

Anmeldelse Avon Skin So Soft