AvonSummer White Sunset Eau de Toilette til kvinder

1×
Avon Summer White Sunset Eau de Toilette til kvinder
Avon Summer White Sunset Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
50 ml
29,50kr

På lager | Kode: AVO1041

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Nyd den blide blomsteragtige fortryllelse hele dagen. Eau de toiletten Avon Summer White Sunset gemmer på tusindvis af kronblade, hvis dufte understreger din kvindelighed og naturlige charme.

  • blomsterduft
  • krydderduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Lotus, Birk, Rosépeber
Parfumekategori
blomstret

AVONs produkter er legendariske i skønhedens verden. Dette mærke har fokuseret på skønhed og kvinder i mere end 125 år, hvor de har udbudt hudpleje, makeup og dufte. I 1886 startede den omrejsende boghandler David McConnell med at tilføje en lille gratis skønhedsting til hver af de bøger, han solgte.

 

Inden længe var hans parfumer mere populære end bøgerne, hvilket tilskyndte ham til at starte sin egen lille skønhedsvirksomhed. Han fastholdt dog altid sin tro på vigtigheden af selv at kunne præge tingene – deraf opstod ideen om den første Avon Lady, som tilbød kvinder en vej til økonomisk uafhængighed. Avon-kataloget blev tilmed et symbol på virksomhedens personlige måde at gøre tingene på. I dag er Avon Beauty tilgængelig på nettet, men firmaet er aldrig stoppet med at sælge deres produkter ansigt til ansigt. Vælg din foretrukne måde at købe produkterne på, og prøv dette betroede mærke. Deres flagskibsserier er Anew-produkterne, Advance Techniques-hårplejen, Luxe Premium-serien, Planet Spa-hudplejen og Avon Baby-serien.