Badesalt

Bestsellere

Badesalt til spabad

Badesalt får dig til at slappe af, og alligevel tager det sig af en hel række hudproblemer. Bare tænd for vandet i badekarret, smid tøjet og sorgerne, og din egen rigtige hjemmespa kan begynde.

Vi har fundet badesalte af den bedste kvalitet fra Det Døde Hav til dig, med magnesium eller med en duft af lavendel, rose eller eukalyptus og en speciel badesalt til fødder.

Hvorfor bruge badesalt?

  • Badesalt er ikke kun et fantastisk afslapningsmiddel, også selvom dets berusende duft indbyder til det. Det er også værd at nævne badesalts hovedsageligt regenererende egenskaber. Salt er rig på naturlige mineraler, og derfor hjælper det ikke bare med at mindske tegn på hudsygdomme.
  • Et af de mest populære afslappende badesalte er uden tvivl lavendelsalt, der har en vidunderlig beroligende virkning, og samtidig modvirker kramper og reumatiske smerter.
  • Meget søgt efter er også salt fra Det Døde Hav, der forbedrer tilstanden af akne og psoriasis. Havbadesalt har desuden en gunstig virkning på nervøse spændinger og migræne, det hjælper med udrensning af kroppen, eller hvis fødderne sveder meget.
  • Det er også værd at nævne magnesiumbadesalt, der overvejende består af magnesium. Dette salt har en positiv virkning på hudproblemer, reumatisme og leddegigt, muskelkramper, smerter i knoglerne og menstruationssmerter.

Vælg den bedste badesalt til badekar til fantastiske priser, og forkæl endelig din krop og dit sind som fortjent!

Vores tip: Prøv også de populære badebomber til badet eller skumbad, og forkæl dig selv med et afslappende bad.