Gå videre til hovedindhold

6 lette trin til at fremtrylle Glazed Donut Skin og lækre læber

20.9.2023

Iva Davies

Læsetid: 4 minutter

Forbered dig på at stråle med en hud, der skinner som glasuren på en donut, elsket over hele verden. Den lækre hud vil understrege din personlighed og giver dig en ordentlig omgang selvtillid. Kast dig sammen med os ud i en ny hudplejerutine, som Hailey Bieber blev så glad for og med hende hele TikTok.

Glass skin, glazed skin, det vrimler bare med lækre trends på TikTok. Men hvad er forskellen på Glass og Glazed skin? Glass skin ønsker det perfekte, og foran dig har du et helt bjerg af produkter og ofte også en ti-trins hudplejerutine. Glazed skin handler mere om forkælelse, hvor du forsøger at understøtte din hud, som den er. Og der er også en del færre produkter. Hvordan får man altså en hud, der skinner som glasuren på en donut?

   1. Rens to gange

På samme måde som ved glass skin er rensningen af ansigtet absolut afgørende. Brug først en mere fed renser som for eksempel Estée Lauder Advanced Night Repair Micro Cleansing Balm, der opløser foundation, SPF og andre urenheder. Brug derefter rensemælk, gel eller skum. Prøv Origins Plantscription™ Anti-aging Cleanser, der renser ansigtet færdigt og lysner.

   2. Hydrering

Vi er nået til første lag hydrering. Fugtgivende vandsprays eller en fugtgivende essens som for eksempel Estée Lauder Micro Essence Treatment Lotion er fantastiske og styrker hudbarrieren og udglatter huden. Du kan bruge en vatrondel til at komme det på eller bare dryppe lidt på håndfladerne og massere det ind i huden.

Disse vil også hjælpe dig til at få glazed skin

   3. Oplys 

En strålende hud er en hud, der er virkelig godt hydreret. Se derfor efter produkter, der indeholder hyaluronsyre. C-vitamin giver ekstra glød. Serummet Origins GinZing™ Into The Glow Brightening Serum er for eksempel fantastisk. Kom det på den fugtige hud, så hyaluronsyren kan binde mest muligt vand. Så bliver din hud dejlig lækker.

   4. Kom creme på

Ræk ud efter den fede creme eller olie, for at din hud rigtigt kan stråle. Prøv luksusolien Darphin 8-Flower Nectar. Din hud bliver som silke og blød, og dertil kan du nyde en pragtfuld duft. Og vær ikke bange for, at den vil tilstoppe porerne. Hvis du synes, at huden bliver for fedtet, kan du lade olien virke på ansigtet i ti minutter og derefter forsigtigt tørre den af med en serviet.

Tip: Hvis du har fedtet hud, bør du undgå de mere fede produkter. Det er bedre at bruge lettere produkter, for eksempel gelcremer eller serummer, som du kan kombinere med ekstra lag af fugtgivende essenser eller sprays. Du opnår samme virkning!

   5. Beskyt dig

Også ved glazed skin er solbeskyttelse afgørende. Så husk at smøre hver morgen. Solcremen til ansigtet Darphin Soleil Plaisir Face SPF50 beskytter mod UVA- og UVB-stråler, er ikke fedtet, men gør huden smukt strålende. Og glem ikke, at den rette mængde er den, som du kan trykke ud af tuben på pegefinger og langemand. 

   6. Og nu til læberne

I et smukt, hydreret og strålende ansigt vil tørre og sprukne læber virkelig ikke se kønt ud. Massér dem derfor jævnligt ved hjælp af peelinger, fugt dem med masker, og smør dem grundigt ind med læbebalsam eller olier. Et fantastisk serum til læberne er Estée Lauder Pure Color Envy Nighttime Rescue Lip Oil-Serum, som du kommer på til natten, og om morgenen vågner du med silkeagtige, nærede læber. 

Du har glazed donut skin inden for rækkevidde. Inden du prøver det, skal du helt sikkert se vores video. Den hjælper dig med de enkelte trin!