BiodermaAtoderm Cream Hand & Nails Håndcreme Til meget tør sensitiv og atopisk hud

Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails Håndcreme Til meget tør sensitiv og atopisk hud
Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails Håndcreme Til meget tør sensitiv og atopisk hud
Specialtilbud
50 ml
20,00kr

Kode: BIR0759 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 27.10.2021
Afhentning i butik
onsdag 27.10.2021
UPS Air Mail
tirsdag 26.10.2021

Beskrivelse Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails
Egenskaber

Håndcremen, Bioderma Atoderm, er især velegnet til meget tør, sensitiv og atopisk hud. Når huden på hænder påvirkes af negative betingelser, bliver den alt for udtørret, og det er nødvendigt at tilføje den nødvendige hydrering og næring. Bioderma Atoderm er perfekt til den opgave.

Egenskaber:

  • hydrerer, blødgør og beskytter huden
  • den cremede tekstur forhindrer, at huden revner
  • absorberes hurtigt
  • efterlader ikke en fedtet film
  • er hypoallergen

Hovedingredienser:

  • sheasmør – nærer og binder fugt i huden
  • glycerin
  • vaseline
  • uden parfume

Brugsanvisning:
Massér den blidt ind i huden på hænderne. Anvendes efter behov.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-12, CETEARETH-20, DIMETHICONE, STEARIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTO-OLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SALICYL ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE(PARFUM). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
sensitiv, tør, atopisk dermatitis
Aktive ingredienser
sheasmør

Indlæg om Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails
Artikler

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails