Bioderma Sensibio H2O Micellært vand til sensitiv hud med dispenser

Bioderma Sensibio H2O Micellært vand til sensitiv hud med dispenser
Bioderma Sensibio H2O Micellært vand til sensitiv hud med dispenser
500 ml
100,50kr

Kode: BIR1889 | På lager
1
GLS
onsdag 28.4.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beskrivelse Bioderma Sensibio H2O
Egenskaber

Der er kun én original! Det rensende micellarvand, Bioderma Sensibio H2O, indeholder et kompleks af aktive stoffer, der er specielt fremstillet til den sensitive huds behov. Det fjerner ikke kun vandfast makeup rigtig godt, men med sit indhold af agurkeekstrakt beroliger og opfrisker det også huden.

Egenskaber:

  • fjerner makeup og renser huden fuldstændigt
  • beroliger og opfrisker
  • nedsætter hudens sensitivitet
  • respekterer hudens fysiologiske pH-værdi~5
  • med sine omhyggeligt udvalgte, rensende ingredienser er den maksimalt skånsom
  • en praktisk beholder med en pumpe

Hovedingredienser:

  • micelleteknologi
  • agurkeekstrakt
  • uden alkohol og parfume

Anvendelse:
Fjern makeup fra/Rens ansigtet, inklusiv øjenområdet og dekolletagen, med en vatrondel med micellarvand morgen og aften. Det er ikke nødvendigt at skylle af, bare tør huden blidt. Derefter påfører du creme fra serien Bioderma Sensibio.

Egenskaber

Tonetype
sensitiv
Effekter
Beroligende

Om mærket Bioderma

Biodermas dermokosmetiske produkter er baseret på viden om huden og dens biologiske mekanismer. Denne videnskabelige tilgang garanterer produktformularer, der retter sig specifikt mod forskellige hudtyper og problemer. Biodermas kosmetik indeholder ingen ingredienser, der er ødelæggende for huden, såsom parabener, ftalater og formaldehyd. Sammensætningen af hvert produkt er udelukkende baseret på rene, aktive ingredienser, der findes i huden, hvilket betyder, at Bioderma-produkter kan tolereres perfekt. Hvert hudplejeprodukt har gennemgået kliniske forsøg og er blevet udviklet under opsyn af eksperter inden for dermatologi, allergologi og toksikologi. Siden dets grundlæggelse i 1970 har mærket erhvervet sig adskillige patenter. For eksempel var Bioderma Sensibio – Biodermas Miscellar Water – historiens første rensevand og fortsat en af de mest populære af sin slags. Biodermas Sébium-samlingen indeholder derudover det patenterede Fludiactiv-kompleks, som effektivt bekæmper alle tegn på olieret og problematisk hud. Mærkets udvalg omfatter også sofistikerede hudplejeprodukter til hele kroppen. Vigtigst af alt tilbyder Bioderma ikke blot midlertidig lindring, men skærer direkte ind til problemets kerne. Sørg for at passe godt på din hud!

Anmeldelse Bioderma Sensibio H2O