Bond No. 9The Scent of Peace Eau de Parfum til mænd

Bond No. 9 The Scent of Peace Eau de Parfum til mænd
Bond No. 9 The Scent of Peace Eau de Parfum til mænd
100 ml
1.606,00kr

På lager | Kode: BON0418
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 1.12.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Sjov, sofistikeret og original. Sådan er eau de parfumen til mænd, Bond No. 9 Uptown The Scent of Peace for Him, der vil fortrylle dig med sin gennemarbejdede komposition. Den er som skabt til den moderne gentleman, der forstår at nyde livet i fulde drag.

  • en aromatisk, træagtig duft
  • til mænd, der godt kan lide at have det sjovt
  • i en sjov flakon

Duftens komposition
Først frigives en duft af enebær, sød ananas og opfriskende bergamot. I duftens hjerte træder ribsknopper i forgrunden, mens duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af ceder og vetiver.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Enebær, Ananas, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Ribs knopper
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Ceder
Parfumekategori
aromatisk, træagtig