Britney SpearsFantasy Midnight Eau de Parfum til kvinder

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de Parfum til kvinder
Britney Spears Fantasy Midnight Eau de Parfum til kvinder
50 ml
168,30kr

På lager | Kode: BSP0028
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Smag den forbudte frugt – uden straf. Britney Spears Fantasy Midnight eau de parfum til kvinder giver ved hjælp af aroma fra natblomster og eksotiske frugter et unikt velvære. En mystisk, tiltrækkende, sød duft vil ledsage dig gennem nattens eventyr.

  • en frugtig, blomsteragtig duft
  • en mørkeblå flakon med Swarovski krystaller minder om en stjerneklar nathimmel
  • egner sig bedst til begivenheder om aftenen

Duftens komposition
Denne eau de parfum beruser dig allerede fra begyndelsen med den sødligt frugtagtige duft af blommer, sorte kirsebær og hindbær. I dens kerne blandes natblomster, orkideer, iris og fresia harmonisk. Det varme spor skabes i basen af vanilje, ambra og moskus.

Duftens historie
Fantasy Midnight eau de parfum er den fjerde duft fra Britney Spears. Den blev skabt af parfumør Caroline Sabas i 2006. Den er tiltænkt jer, der nyder nattelivet til fulde, hvilket også spejles i et flakondesign, der minder om en stjernehimmel.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Surkirsebær, Blomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Orkidé, Fresia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Moskus, Rav
Parfumekategori
frugtig, blomstret