Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette til kvinder

Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette til kvinder
Bruno Banani Absolute Woman Eau de Toilette til kvinder
60 ml
142,90kr

Kode: BBA0513 | På lager
1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Bruno Banani Absolute Woman
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de toiletten til kvinder Bruno Banani Absolute Woman er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • der er også kommet en udgave til mænd af denne duft

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rosépeber, Pink grapefrugt, Bergamot, Litchi, Brombær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Havemorgenfrue, Rose, Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Moskus, Mos, Vanilje, Rav, Ceder
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Bruno Banani

Undslip stereotyperne og udtryk den tøjlesløse del af din personlighed, som længes efter at skille sig ud. Opdag en verden af Bruno Banani-parfumer, der, som mottoet understreger, ikke er for alle og enhver. Disse nyskabende kompositioner og deres usædvanlige designs vil hurtigt fange din opmærksomhed. Det tyske mærke Bruno Banani blev grundlagt i de tidlige 1990'ere og startede med at designe undertøj. De blev hurtig kendt for deres unikhed, kvalitetsmaterialer og vovede designs såvel som en usædvanlig marketingstrategi. Virksomheden trådte ind på parfumemarkedet i 2000 og fangede hurtigt opmærksomheden hos dem, der var på jagt efter noget unikt. Hver Bruno Banani-parfume er forskellig og altid en smule mystisk. Selvsikker, spontan eller uimodståeligt forførende? Med Bruno Banani Man Eau de Toilette kan du selv vælge, hvem du ønsker at være. På den anden side repræsenterer Bruno Banani Pure Woman essensen af kvindelighed. Den kombinerer underfundighed med en vild forførelse, og vil tryllebinde alle i sin nærhed.

Anmeldelse Bruno Banani Absolute Woman