Skip to main content

BrushArtAccessories Face Hud rensebørste

BrushArt Accessories Face Hud rensebørste
BrushArt Accessories Face Hud rensebørste
Specialtilbud
Hud rensebørste
63,00kr

På lager | Kode: BRU04062
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
torsdag 27.1.2022

Har du et yndlingsrenseprodukt til ansigtet? Fantastisk. BrushArt Face rensebørste til ansigtet gør hele proceduren endnu mere effektiv! Børstens dobbeltsidede design med to typer af børster sørger for en behagelig massage alt efter, hvad du foretrækker, men først og fremmest – din hud bliver renere. Forbered dig på, at du allerede efter første brug ikke længere vil kunne forestille dig dit ritual uden den.

Egenskaber:

  • 2 typer af børster til en grundig, dybdegående rensning af huden
  • til at bruge med rensemælk, emulsion, olie og lign.
  • er nem at håndtere, da den har et bekvemt håndtag
  • børsterne er holdbare og samtidig bløde og skånsomme mod huden
  • nem at vedligeholde

Materiale:

  • børster – silikone, syntetisk materiale

Brugsanvisning:
Kom dit foretrukne renseprodukt direkte på børsterne af silikone eller syntetisk materiale, og rens den fugtede hud med cirkelbevægelser. Vask børsten, og lad den tørre efter hver brug.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.