BrushArtHome Salon makeup-fjernerhandske

BrushArt Home Salon makeup-fjernerhandske
BrushArt Home Salon makeup-fjernerhandske
Specialtilbud
PINK, CREAM 2 stk.
63,70kr

På lager | Kode: BRU04024
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 27.1.2022

Blødere end fløjl, men samtidig så effektiv! Netop det indtryk efterlader sættet med handsker fra BrushArt Save The Planet første gang, du har fjernet makeup med dem. Disse handsker er fremstillet af mikrofiber, der har virkelige gode elektrostatiske egenskaber. Derfor gør de rensningen hurtig, nem og meget behagelig.

Glem alt om engangs-makeupfjernerrondeller, som du hurtigt kan bruge flere af. Med handskerne skaber du ikke noget unødvendigt affald, og du vil komme til at glæde dig til at fjerne makeup med dem.

Egenskaber:

  • 2 stk. handsker i et materiale med elektrostatiske egenskaber
  • fremstillet af mikrofiber, der tiltrækker urenheder som en magnet
  • til nem fjernelse af makeup og urenheder
  • ideel til at bruge med dit yndlingsrenseprodukt til ansigtet
  • egnet til ansigt, hals og dekolletage
  • i 2 trendy farver

Materiale:

  • mikrofiber – skånsom mod huden, har elektrostatiske egenskaber

Brugsanvisning:
Lad handsken ligge i blød i varmt vand, klem den forsigtigt, og fjern makeup og andre urenheder fra ansigtet med den. Efter brug vasker du den igen i varmt vand og lader den tørre. Du kan også vaske handskerne i vaskemaskinen ved op til 40 °C.

Tip fra Notino:
Disse handsker kan du også bruge til ansigtspeeling eller til grundigt at fjerne en ansigtsmaske.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.