Skip to main content

BrushArtHome Salon sæt med udstyr til sugekopmassage af ansigtet

BrushArt Home Salon sæt med udstyr til sugekopmassage af ansigtet
BrushArt Home Salon sæt med udstyr til sugekopmassage af ansigtet
Ny
Specialtilbud
70,00kr

På lager | Kode: BRU04084
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Der er ingen tvivl om, at sugekopmassage som massageteknik har en positiv virkning. Hvorfor ikke forkæle huden i ansigtet med en lignende pleje? Sættet med udstyr til sugekopmassage af ansigtet fra BrushArt Home Salon indeholder alt, hvad du vil få brug for til at give ansigtet et synligt mere udfyldt og friskt udseende.

Alle 4 sugekopper er fremstillet af silikone og har en speciel form til at skabe undertryk ved blot at trykke dem sammen med fingrene. Med en sugekopmassage af ansigtet fremmer du mikrocirkulationen i huden og skaber de ideelle betingelser for at reducere rynker og generelt forbedre dit ansigts udseende.

Egenskaber:

  • forbedrer mikrocirkulationen i huden
  • stimulerer dannelsen af kollagen
  • formindsker hævelser i huden
  • hjælper med at fjerne aldringstegn
  • bidrager til et forynget udseende

Sættet indeholder:

  • 2 stk. store sugekopper til ansigtet
  • 2 stk. små sugekopper til øjenområdet
  • 1 stk. rensesvamp til ansigtet

Brugsanvisning:
1. Rens altid huden inden behandling. Brug den vedlagte svamp, der også giver en blid eksfoliering.
2. Påfør ansigtsolie på ansigtet.
3. Herefter trykker du forsigtigt på sugekoppen og placerer den på huden (der skabes et let undertryk), og trækker sugekoppen i den valgte retning. For at give huden et løftet udseende udfører du bevægelser opad og udad.
4. Gentag, så længe massagen er behagelig.
De største sugekopper er beregnet til de store flader som kinderne og panden. De små sugekopper er ideelle til området rundt om munden og i øjenområdet.
Lad ikke sugekopperne være suget fast på huden uden at bevæge dem – bevæg altid sugekoppen, så snart den har suget sig fast. Bruges ikke på hud med friske ar eller efter solbadning, dermatologiske behandlinger og lign. Rengør sugekopperne i varmt vand eller med damp efter brug.

Egenskaber

Sættype
Gavesæt

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.