Skip to main content

BrushArtHome Salon Konjac sponge Mild og eksfolierende svamp til ansigt

BrushArt Home Salon Konjac sponge Mild og eksfolierende svamp til ansigt
BrushArt Home Salon Konjac sponge Mild og eksfolierende svamp til ansigt
Natural 4 g
55,50kr

På lager | Kode: BRU03968
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Hvis du vil have, at ikke bare dit ansigt, men også den jord, som vi lever på, skal være helt rent, så må du ikke mangle den bløde svamp til eksfoliering af ansigtet fra BrushArt Save The Planet. Kvinder i Japan, der er kendt for at have en perfekt hud, vil ikke undvære denne konjacsvamp.

Du vil også blive forelsket i den, ikke kun på grund af dens rensende og udglattende virkning, men også på grund af dens naturlige oprindelse. Når svampen er slidt op, bliver den til bioaffald, der ikke belaster planeten unødvendigt. Nyd din smukke, rene hud takket være konjac.

Egenskaber:

  • renser huden fantastisk og har samtidig en skånsom eksfolierende virkning
  • en blid massage under brug forbedrer mikrocirkulationen i huden
  • kan bruges alene eller sammen med renseprodukter eller makeupfjerner
  • har en praktisk strop, så den kan hænges op
  • svamp natural: til alle hudtyper
  • svamp charcoal: til fedtet hud og problemhud
  • svamp pink clay: til sart og sensitiv hud

Materiale:

  • konjac – 100 % naturmateriale, belaster ikke miljøet (biologisk nedbrydelig)
  • farven charcoal – farvet på en naturlig måde ved hjælp af stenkul
  • farven pink clay – farvet på en naturlig måde ved hjælp af rosa ler

Brugsanvisning:
Lad svampen ligge i blød i 3-5 minutter i varmt vand. Derefter renser du huden med blide cirkelbevægelser. Du kan komme dit foretrukne rense- eller makeupfjernerprodukt på svampen, eller du kan bruge den alene. Til sidst skyller du den grundigt med rent vand og lader den tørre. Vi anbefaler at udskifte svampen med en ny efter cirka 3 måneder. Du kan smide den gamle svamp i bioaffaldet, i komposten eller i det blandede affald.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens, Eksfoliering

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.