BurberryLondon for Men Eau de Toilette til mænd

Burberry London for Men Eau de Toilette til mænd
Burberry London for Men Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
100 ml
277,00kr

På lager | Kode: BUR0007

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 1.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 1.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Elegance, en sans for detaljer og en tidløs stil er ting, som hele verden ville kunne misunde briterne. Eau de Toiletten til mænd, Burberry London for Men, fører dig ud i Londons travle gader, der på en unik måde forener den britiske kærlighed til traditioner med en dynamisk, kreativ ånd. 

  • en krydret, orientalsk duft
  • til den karismatiske gentleman
  • ideel til at bruge i køligere vejr

Duftens komposition
Lige fra begyndelsen bliver du indhyllet i en berusende duft af aromatisk lavendel, bergamot og varm kanel. Lidt efter udvides den med den uimodståeligt forførende duft af læder, ledsaget af akkorder af mimose. Denne yderst tiltrækkende og maskuline kompositions bund dannes af tobak, pokkenholt, mos og den røgelsesagtige duft af opoponax.

Duftens historie
Burberry London – det er essensen af den britiske hovedstad indfanget i én flakon. Duften opstod under ledelse af parfumeskaberen Antoine Maisondieu i 2006. Den lille glasflaske er iklædt et stykke stof med det typiske ternede mønster, der er en uadskillelig del af det ikoniske tøj og modetilbehør fra mærket Burberry.

Blev du indfanget af denne duft? I 2019 besluttede mærket Burberry sig for at forny designet af nogle af deres parfumer. Det kan altså ske, at flakonen eller æsken adskiller sig fra fotografiet i nogle små detaljer. Men du kan være sikker på, at duften Burberry altid bevarer sin tidløse britiske elegance.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, BHT, EUGENOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kanel, Bergamot, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Læder, Mimosa
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Mos, Tobak, Opopanax, Pokkenholt
Parfumekategori
orientalsk, krydret