Burberry Burberry for Women Eau de Parfum til kvinder

Burberry Burberry for Women Eau de Parfum til kvinder
Burberry Burberry for Women Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
302,00kr

Kode: BUR0150 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Burberry Burberry for Women
Ingredienser

Opdag en duft, der altid vil give dig indtryk af at være som skræddersyet til dig. Eau de Parfumen til kvinder, Burberry for Women, er elegant, tidløs og smuk på en naturlig måde – ligesom dig. Og netop derfor passer denne luksuriøse duft perfekt ind i din personligheds mosaik.

  • en varm, blomster- og frugtagtig duft
  • til den klassiske, elegante kvinde
  • ideel til at bruge om dagen i køligt vejr

Duftens komposition
Denne Eau de Parfums indledning skabes af en uimodståelig, saftig blanding af pære, fersken, abrikos, grønt æble og solbær. Lidt efter tilslutter akkorder af forførende jasmin, mos og eksotisk sandeltræ sig. Hele kompositionen hviler på en sødlig, varm bund af vanilje, moskus og cedertræ, der giver duften dybde og et raffineret, forførende islæt.

Duftens historie
Burberry for Women hører til blandt de klassiske dufte fra det britiske modehus Burberry. Ligesom sit mandlige modstykke – Eau de Toiletten til mænd, Burberry for Men – er den indbegrebet af den britiske kærlighed til traditioner og Londons umiskendelige magi. Denne duft kom på markedet i 1995.

Blev du indfanget af denne duft? I 2019 besluttede mærket Burberry sig for at forny designet af nogle af deres parfumer. Det kan altså ske, at flakonen eller æsken adskiller sig fra fotografiet i nogle små detaljer. Men du kan være sikker på, at duften Burberry altid bevarer sin tidløse britiske elegance.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønt æble, Fersken, Solbær , Abrikos, Pære
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Sandeltræ, Mos, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Vanilje, Ceder
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Burberry Burberry for Women