Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
429,00kr

Kode: BVL0021 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Bvlgari Aqva Pour Homme
Ingredienser

Havets styrke og skønhed er gemt i den unikke runde flakon med eau de toilette Bvlgari AQVA Pour Homme. Flakonens blågrønne farve fanger lyset og reflekterer det som havets dyb. Den fremmer perfekt det noble og maskuline hos den, der bruger den.

  • frisk træduft
  • til en aktiv og passioneret mand
  • perfekt til forårs- og sommermånederne

Duftens komposition
Du mærker først opmuntrende toner af mandarin og orangeblomst, når duften anvendes. De rene vandtoner fra santolina og havgræs udvikler sig en smule senere i duften. Ambra, der melder sig til sidst, tilføjer varme og maskulinitet til duften.

Duftens historie
Duften Bvlgari AQVA Pour Homme hylder middelhavsnatur og havet selv. Den blev skabt af Jacques Cavallier og lanceret i 2005.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), AQUA (WATER) , PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, BHT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Cypresurt
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Muskatelsalvie
Parfumekategori
aromatisk, akvatisk, træagtig

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Aqva Pour Homme