Byredo Bal D'Afrique Eau de Parfum Unisex

Byredo Bal D'Afrique Eau de Parfum Unisex
Byredo Bal D'Afrique Eau de Parfum Unisex
100 ml

Kode: BYR0541 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Byredo Bal D'Afrique
Ingredienser

Glem regler, grænser og begrænsninger. Unisex eau de parfumen Byredo Bal D'Afrique passer fantastisk til enhver, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

  • træduft
  • citrusduft
  • en original duft til en original personlighed
  • unisex duft
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli, Bukko, Bergamot, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Alpeviol, Jasmin, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Sort rav, Moskus, Vetiver
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket Byredo

Det svenske mærke Byredo fremstiller særlige nicheparfumer, bag hvilke der står en ekstremt distinkt personlighed – Ben Gorham. Ben er søn af en indisk mor og canadisk far, og han voksede op i Toronto, New York og Stockholm. Han studerede kunst, men et tilfældigt møde med parfumeuren Pierre Wulff fik ham til at vie sit liv til at skabe dufte frem for malerier. Han var inspireret af erindringen om en rejse til sin mors hjemby i Indien, hvor han opdagede en kærlighed for krydderiernes og røgelsens aromaer. Han forenede disse orientalske dufte med nordisk minimalisme, mens han ud fra mottoet “Less is sometimes more” henviser til sine skandinaviske rødder. I 2006 lagde han grundstenen til en af nutidens mest progressive nicheparfumemærker. Diptyque-dufte er kendetegnet ved deres rene, simple kompositioner, som fremhæver de enkelte ingredienser. Byredo-parfumer er lige så exceptionelle som deres skaber. Lad dig omslutte af moderne og minimalistiske, men samtidig særskilte dufte.

Anmeldelse Byredo Bal D'Afrique