Byredo La Tulipe Håndcreme til kvinder

Byredo La Tulipe Håndcreme til kvinder
Byredo La Tulipe Håndcreme til kvinder
Fri levering
30 ml
255,00kr

Kode: BYR0645 | 2 tilgængelig
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Byredo La Tulipe
Ingredienser

Fra nu af vil dine hænder ikke bare være perfekt næret, men også uimodståeligt velduftende. Parfumecremen Byredo La Tulipe bliver din huds redning og dens duft en glæde for dine sanser.

Egenskaber:

  • fugter og nærer huden
  • beskytter mod ugunstig påvirkning fra miljøet
  • efterlader huden fin og blød
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion

Brugsvejledning:
Påfør cremen på hænderne efter behov og masser, indtil cremen er trængt ind.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Konsistens
creme

Om mærket Byredo

Det svenske mærke Byredo fremstiller særlige nicheparfumer, bag hvilke der står en ekstremt distinkt personlighed – Ben Gorham. Ben er søn af en indisk mor og canadisk far, og han voksede op i Toronto, New York og Stockholm. Han studerede kunst, men et tilfældigt møde med parfumeuren Pierre Wulff fik ham til at vie sit liv til at skabe dufte frem for malerier. Han var inspireret af erindringen om en rejse til sin mors hjemby i Indien, hvor han opdagede en kærlighed for krydderiernes og røgelsens aromaer. Han forenede disse orientalske dufte med nordisk minimalisme, mens han ud fra mottoet “Less is sometimes more” henviser til sine skandinaviske rødder. I 2006 lagde han grundstenen til en af nutidens mest progressive nicheparfumemærker. Diptyque-dufte er kendetegnet ved deres rene, simple kompositioner, som fremhæver de enkelte ingredienser. Byredo-parfumer er lige så exceptionelle som deres skaber. Lad dig omslutte af moderne og minimalistiske, men samtidig særskilte dufte.

Anmeldelse Byredo La Tulipe