Byredo Rose of No Man´s Land Eau de Parfum Unisex

Byredo Rose of No Man´s Land Eau de Parfum Unisex
Byredo Rose of No Man´s Land Eau de Parfum Unisex
100 ml
1.415,00kr

Kode: BYR0686 | 1 tilgængelig
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Byredo Rose of No Man´s Land
Ingredienser

Til en date, en fest eller møde med vennerne? Unisex eau de parfumen Byredo Rose of No Man´s Land passer perfekt hver gang, du gerne vil stråle. Opdag duften, der fuldender din unikke karisma perfekt.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • krydderduft
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rosépeber, Tyrkisk rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tyrkisk rose, Hindbær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Papyrus
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket Byredo

Det svenske mærke Byredo fremstiller særlige nicheparfumer, bag hvilke der står en ekstremt distinkt personlighed – Ben Gorham. Ben er søn af en indisk mor og canadisk far, og han voksede op i Toronto, New York og Stockholm. Han studerede kunst, men et tilfældigt møde med parfumeuren Pierre Wulff fik ham til at vie sit liv til at skabe dufte frem for malerier. Han var inspireret af erindringen om en rejse til sin mors hjemby i Indien, hvor han opdagede en kærlighed for krydderiernes og røgelsens aromaer. Han forenede disse orientalske dufte med nordisk minimalisme, mens han ud fra mottoet “Less is sometimes more” henviser til sine skandinaviske rødder. I 2006 lagde han grundstenen til en af nutidens mest progressive nicheparfumemærker. Diptyque-dufte er kendetegnet ved deres rene, simple kompositioner, som fremhæver de enkelte ingredienser. Byredo-parfumer er lige så exceptionelle som deres skaber. Lad dig omslutte af moderne og minimalistiske, men samtidig særskilte dufte.

Anmeldelse Byredo Rose of No Man´s Land