Calvin Klein CK One Deodorant Stick Unisex

Calvin Klein CK One Deodorant Stick Unisex
Calvin Klein CK One Deodorant Stick Unisex
75 g
71,00kr

Kode: CAK0302 | På lager
1
GLS
onsdag 3.2.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.2.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein CK One
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Calvin Klein CK One frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • efterlader en langvarig frisk følelse
  • beskytter effektivt mod sved

Ingredienser:

  • uden alkohol

Brugsvejledning:
Kan gentages når som helst i løbet af dagen. Påføres den rene og tørre hud under armene.

Ingredienser

Emballagetype
Deodorantstick

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein CK One