Calvin KleinCK One Eau de Toilette Unisex

8×
Calvin Klein CK One Eau de Toilette Unisex
Calvin Klein CK One Eau de Toilette Unisex
Specialtilbud
100 ml
148,00kr

Kode: CAK0286 | På lager

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 28.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 28.9.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 24.9.2021

Beskrivelse Calvin Klein CK One
Ingredienser

Calvin Klein CK One, en unisex Eau de Toilette, er indbegrebet af ungdommens frisind, opfindsomhed og individualitet. Med denne duft kan du virkelig være dig selv!

  • en frisk citrusduft
  • til uafhængige kvinder og mænd
  • fantastisk til hverdagsbrug

Duftens komposition
Eau de Toiletten åbner med kreative noter af saftig mandarin, papaya, frisk bergamot og citron. Duftens hjerte kommer til live med en aromatisk harmoni af viol, jasmin, liljekonval og rose, der får et blidt krydret præg af muskatnød. Duftkompositionens bund skabes af en sanselig kombination af animalsk moskus, ceder og ambra.

Duftens historie
Da CK One blev lanceret i 1994, startede den en revolution i verden af dufte – de behøver nu ikke længere at være enten blidt feminine eller stærkt maskuline. Unisex dufte er egnede til alle, der selv definerer deres egen identitet. Den ikoniske flakon gør det muligt at sprøjte duften på huden på den klassiske måde eller at bruge den uden forstøver som en aftershave.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, BHT, CITRAL, TETRASODIUM EDTA, ISOEUGENOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Grønne noter, Kardemomme, Ananas, Papaya, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Irisrod, Muskatnød, Viol, Liljekonval
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Slåenlav, Ceder, Sandeltræ, Moskus
Parfumekategori
citron, aromatisk

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein CK One8