Calvin Klein Eternity Eau de Parfum til kvinder

5×
Calvin Klein Eternity Eau de Parfum til kvinder
Calvin Klein Eternity Eau de Parfum til kvinder
100 ml
197,90kr

Kode: CAK10116 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 21.4.2021
UPS Air Mail
tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Calvin Klein Eternity
Ingredienser

Den tidløse og luksuriøse komposition med blomster, citrus og blødt træ indeholder et løfte om evig kærlighed – heri ligner den Eau de Parfumen Calvin Klein Eternity.

  • en romantisk blomsterduft
  • til elegante kvinder
  • velegnet til hverdagsbrug

Duftens komposition
Som en sang til kærligheden åbner Eternity med noter af citrus, fresia og salvie. Derefter udfolder den sig som en buket af vidunderlige blomster, og du mødes af liljekonval, viol, jasmin, lilje, nellike og rose. Et blidt anstrøg af eksotisk sandeltræ, moskus og en akkord af ambra bliver ved med at vare, helt til dagen er forbi.

Duftens historie
Eau de Parfumen Eternity er en fortolkning af romantisk kærlighed fra mærket Calvin Klein. Den moderne blomsterduft er inspireret af vielsesringe med diamanter, der ligesom duften selv bedst kan beskrives med ét ord – evighed. Duften Eternity kom på markedet i 1988.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Salvie, Mandarin, Grønne noter, Citrusfrugt, Fresia
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Havemorgenfrue, Rose, Jasmin, Liljekonval, Havenellike, Påskelilje, Lilje, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Moskus, Sandeltræ, Heliotrop, Rav
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity5