Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette til mænd

Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Cologne Eau de Toilette til mænd
100 ml
243,00kr

Kode: CAK17337 | På lager
1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein Eternity for Men Cologne
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Calvin Klein Eternity for Men Cologne indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • fougèreduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kardemomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mastikstræ
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Geraniumrose
Parfumekategori
fougère

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity for Men Cologne