Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette til mænd

5×
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
200 ml
359,00kr

Kode: CAK10129 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Calvin Klein Eternity for Men
Ingredienser

Den tidløse Eau de Toilette Calvin Klein Eternity for Men er et spejlbillede af den perfekte mand – den er blid, og dog maskulin, både nostalgisk og moderne, stærk og raffineret.

  • aromatisk fougèreduft
  • til den moderne, selvsikre mand
  • velegnet til både hverdagsbrug og til særlige anledninger

Duftens komposition
Eau de toiletten åbnes af sød mandarin, aromatisk lavendel og de friske toner af bergamot, citron og grønne planter. Duftens hjerte gemmer på de krydrede akkorder af basilikum, salvie og koriander, der suppleres af en god portion blomsteressenser og enebær. Afslutningen domineres af træmotiver fra sandeltræ og brasiliansk palisander, moskus, ambra og vetiver.

Duftens historie
Duften Eternity for Men af Carlos Benaim blev lanceret i 1990. Den dag i dag ledsager denne eau de toilette den moderne mand til møder med forretningspartnere og med venner eller også til en romantisk middag for to.

Detaljeret vejledning

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, PROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, FD&C YELLOW NO.5 (CI 19140), D&C GREEN NO.5 (CI 61570), FD&C YELLOW NO.6 (CI 15985). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Lavendel, Mandarin, Grønne noter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Salvie, Storkenæb, Jasmin, Liljekonval, Basilikum, Enebær, Koriander, Lilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Vetiver, Sandeltræ, Brasiliansk palisander, Rav
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity for Men5