Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum til kvinder

5×
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum til kvinder
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum til kvinder
100 ml
283,50kr

Kode: CAK10204 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Calvin Klein Euphoria
Ingredienser

Du behøver hverken chokolade eller kærlighedserklæringer for at kunne opleve sansernes eufori. Eau de Parfumen Calvin Klein Euphoria præsenterer dig for en gådefuld verden fuld af vild natur og eksotiske blomster, der giver dig en sensuel tiltrækningskraft og en intens følelse af nydelse.

  • en frugt- og blomsteragtig duft med et orientalsk anstrøg
  • til energiske og selvsikre kvinder
  • egnet til hverdagsbrug såvel som til festlige lejligheder

Duftens komposition
Først blænder den markante aroma af granatæble dig, der lidt efter lidt flyder sammen med duftens blomsteragtige hjerte. Her skjuler der sig blid lotus og dominerende sort orkidé, der danner duftkompositionens overordnede akkord. Duften rundes af med en kombination af delikat viol, animalsk moskus og mahognitræ.

Duftens historie
Eau de Parfumen Euphoria blev lanceret i 2005 og fik med det samme en god modtagelse. Den blev endda nomineret til årets bedste luksusparfume, og det kom ikke som nogen overraskelse, at den vandt den prestigefyldte FiFi-pris. Den fortryllende og iøjnefaldende flakon er inspireret af duften selv og minder om en orkidé i blomst.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Granatæble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Orkidé
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Viol, Mahogni, Rav, Moskus
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Euphoria5