Calvin KleinTruth for Men Eau de Toilette til mænd

Calvin Klein Truth for Men Eau de Toilette til mænd
Calvin Klein Truth for Men Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
243,10kr

På lager | Kode: CAK0338
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Sæt ikke tempoet ned, heller ikke i slutningen af en krævende dag! Eau de toiletten til mænd Calvin Klein Truth for Men er en farverig kombination af duftingredienser, der ikke vil kede dig og få dig til at holde tempoet.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • fougèreduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Basilikum, Kardemomme, Grønne blade
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Bregne , Harpiks
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rød ceder, Træagtige noter, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.