CartierCarat Eau de Parfum til kvinder

Cartier Carat Eau de Parfum til kvinder
Cartier Carat Eau de Parfum til kvinder
100 ml
533,82kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: CAR01943
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Cartier Carat – en duft der gør dig til en stjerne.

Forær dig selv en luksuriøs duft, der vil klæde dig som et eksklusivt smykke. Cartier Carat eau de parfum til kvinder er en genspejling af de ikoniske Cartier smykker. Den indhyller dig i en sky af delikate og friske blomsternoter formet af syv smukke, friske blomster, der her kombineres til et unikt hele.

Cartier Carat er en usynlig ædelsten, der stråler i de mange refleksioner, som en blomst fuld af liv, som en eksplosion ladet med krystallinsk energi. Prøv denne duftende juvel, understreg din femininitet, og kast lys på dine omgivelser.

  • blomsteragtig duft til kvinder
  • skabt af Mathilde Laurents, parfumør i huset Cartier
  • blev lanceret i 2018

Duftens komposition
Friske, grønne toner træder først frem i Cartier Carat duften, i kombination med saftig pære og funklende, frisk bergamot. Når åbningstonerne klinger ud, træder en duftkomposition, der repræsenterer en blomsterbuket inspireret af alle regnbuens farver, ind på scenen. Et kor af forførende narcis, berusende lilje, honningsød kaprifolie, pudderviol, eksotisk krydret sød ylang ylang med subtile toner af tulipan, toppet af intense hyacintakkorder. Afslutningen med sød mimosa og hvid moskus vil glæde dine sanser i forbløffende lang tid, når det har sat sig på huden.

Duftens historie
Cartier Carat eau de parfum er inspireret af diamanters glød. Duften skjuler sig i en Art deco-flakon, der indfanger, bryder og spreder lyset i uendelige refleksioner, ligesom en diamant. Cartier Carat duft samler syv af regnbuens farver i form af syv forskellige og friske blomster, til én hel, krystalklar duftkomposition.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Bergamot, Grønne noter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lilje, Gedeblad, Påskelilje, Ylang-Ylang, Viol, Tulipan, Hyacint
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Mimosa
Parfumekategori
blomstret