Gå videre til hovedindhold

Catrice

Catrice

Altid moderne, altid topkvalitet, altid overkommelig i pris. Catrice-skønhedsprodukter er altid helt i top, og du kan være helt sikker på, at Catrice-produkterne vil hjælpe dig med at genskabe de seneste, hotte looks fra modepodierne på en nem måde.

Catrice blev grundlagt af Christina Oster-Daum, som startede med en meget klar vision: At tilbyde skønhedsprodukter af høj kvalitet, som alle kvinder kunne få råd til. Fordi vi alle sammen fortjener at føle os smukke. Og derfor introducerede hun i 2004 den første Catrice-foundation, Catrice-mascara, Catrice-pudder og andre produkter, der er vigtige for et lydefrit makeup-look.

Catrice-skønhedsprodukter lægger vægt på såvel enestående kvalitet som den seneste mode i makeuppens verden. Én hellig gral fra dette tyske mærke er den heldækkende Catrice HD Liquid Coverage-foundation med en naturlig finish, Catrice Liquid Camouflage-concealer, som dækker alle skønhedsfejl, eller Catrice All Matt Plus-matterende pudder. Vi anbefaler også den let tonede Catrice 1 Minute Perfector-makeup-primer, den populære Catrice More Than Nude-neglelak eller Catrice-læbestiften i mange forskellige nuancer.

Se hele teksten skjul tekst