Gå videre til hovedindhold

Caudalie

Om mærket Caudalie

Få mest muligt ud af vinstokkens mangfoldige virkninger. Caudalie kosmetik gemmer på al skønheden fra de solrige, franske vinmarker. Dens centrale ingrediens er verdens kraftigste antioxidant – et ekstrakt fra vindruekerner, der på sikker vis bekæmper aldringstegn i huden. 

 

Mærket Caudalie blev grundlagt i 1993 af ægteparret Mathilde og Bertrand Thomas efter et afgørende møde med professor Joseph Vercauteren. Han indviede dem i denne enestående frugts opstrammende, foryngende og beskyttende virkninger, og siden da har mærket Caudalie lanceret det ene effektive produkt efter det andet. De er hver især originale, men de har alle én ting til fælles: Caudalie kosmetik lægger altid vægt på at holde sig til helt naturlige ingredienser, der er skånsomme mod både huden og naturen.

Prøv produkter fra mærket Caudalie på din egen hud. Et utal af berømtheder, makeupartister og kosmetikfans fra hele verden er vilde med kultproduktet, Caudalie Beauty Elixir, på grund af dets forskellige anvendelsesmuligheder inden for hudpleje. Det er også værd at nævne peelingen, Caudalie Cleaners&Toners, eller masken, Caudalie Masks&Scrubs. Hvad du end vælger, kan du være sikker på, at Caudalie kosmetik forvandler din daglige hudpleje til en unik, afslappende oplevelse.

Se hele teksten skjul tekst