Clinique3 Steps Clarifying Lotion 2 Toner til tør og kombineret hud

Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2 Toner til tør og kombineret hud
Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2 Toner til tør og kombineret hud
400 ml
242,80kr

På lager | Kode: CLK0028
1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Fjern døde hudceller fra din hud, og lad den stråle af sundhed. Clinique Clarifying 2 tonic´en til tør og blandet hud vil blidt slibe skæl fra din hud og fjerne urenheder og overskydende talg. Efter denne perfekte rensning er din hud fin, blød og glansfuld.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder og døde hudceller
  • fjerner overskydende talg
  • bidrager til at holde porerne rene
  • samtidigt fugter og blødgør den huden
  • giver med det samme en følelse af lindring
  • gør huden perfekt klar til at lægge fugtighedsplejen
  • ansigtet er fri for tørre skæl
  • egnet til tør og blandet hud

Ingredienser:

  • uden ftalater
  • uden parfume

Brugsanvisning:
Kom Clinique Clarifying 2 tonic på en vatrondel hver morgen og aften og rens nænsomt huden i ansigtet og på halsen. Undgå området omkring øjne og læber. For at opnå den bedste effekt kan du efterfølgende bruge fugtgivende emulsion eller fugtighedsgelen Clinique Dramatically Different.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), MENTHOL, ACETYL GLUCOSAMINE, TREHALOSE, SODIUM HYALURONATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM BICARBONATE, RED 6 (CI 15850), RED 33 (CI 17200), EXT. VIOLET 2 (CI 60730) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
kombineret, tør
Effekter
Rens
Aktive ingredienser
salicylsyre

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.