CliniqueAnti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam Renseskum til problematisk hud, akne

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam Renseskum til problematisk hud, akne
Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam Renseskum til problematisk hud, akne
Specialtilbud
125 ml
139,00kr

På lager | Kode: CLK0053
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Lider du af ufuldkommen og rødmende hud? Rensemoussen til problemhud fjerner skånsomt urenheder og samtidig beskytter den grundigt mod ufuldkommenheder. Den fine skumsammensætning trænger direkte ind i porerne og opløser her gradvist fedt og aflejringer.

Huden bliver efter brug blød, smidig, næret, beroliget og fri for røde pletter. Pleje til problemhud behøver ikke at være udtørrende eller irriterende – prøv dette blide skum, og mærk forskellen.

Egenskaber:

  • renser porer i dybden
  • opløser urenheder og talg
  • beskytter mod urenheder og bumser
  • eliminerer rødme
  • gør huden blød, næret og beroliget
  • forårsager ikke irritation eller allergiske reaktioner
  • uden parfume

Sammensætning:

  • salicylsyre og acetylglucosamin – fjerner grundigt døde celler, der kan tilstoppe porer
  • ekstrakt fra fingertang – regulerer talgproduktionen i huden

Anvendelse:
Anvend skummet om morgenen og aftenen. Massér en mængde som 2-3 tryk på pumpen ind i fugtig hud. Undgå øjenområdet, og skyl så omhyggeligt. Fortsæt med næste trin i Clinique Anti-Blemish Solutions serien. Hvis huden udtørrer meget under brug, nedsætter du hyppigheden af påføringer. Når symptomerne på udtørring aftager, fortsættes brugen med den anbefalede hyppighed.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SALICYLIC ACID, SUCROSE, DISODIUM PHOSPHATE, ARGININE COCOATE, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, CAFFEINE, ALGAE EXTRACT, COLA ACUMINATA (KOLA) SEED EXTRACT, SEA WHIP EXTRACT, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, LACTOBACILLUS FERMENT, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, ACETYL GLUCOSAMINE, CAPRYLOYL GLYCINE, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, PHOSPHOLIPIDS, STEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLOROXYLENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
mousse
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens, Anti-hudorme

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.