CliniqueAnti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment Fugtende creme til problematisk hud, akne

Clinique Anti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment Fugtende creme til problematisk hud, akne
Clinique Anti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment Fugtende creme til problematisk hud, akne
50 ml
169,10kr

På lager | Kode: CLK0055
1
Post Nord MyPack Home
fredag 28.1.2022
Afhentning i butik
fredag 28.1.2022
UPS Air Mail
I morgen onsdag 26.1.2022

Beskyt din hud mod dehydrering og opståen af ufuldkommenheder. Fugtighedscremen, Clinique Anti-Blemish Solutions, absorberer overskydende hudfedt, har en gunstig virkning ved tegn på akne og tilfører huden tilstrækkelig fugt for at forhindre, at den bliver for tør.

Cremens sammensætning fungerer desuden ligesom en peeling, hvilket resulterer i fjernelse af døde hudceller, der tilstopper porerne. Ved regelmæssig brug af Clinique creme vil din hud derfor komme til at se noget renere og sundere ud uden synlige ufuldkommenheder.

Egenskaber:

  • begrænser effektivt dehydrering af huden
  • bidrager til at reducere akneudbrud
  • absorberer overskydende hudfedt og giver huden et mat udseende
  • beskytter huden mod virkningen af ydre skadelige stoffer
  • hjælper med at berolige huden og forebygger irritation
  • forebygger tilstopning af porer og fjerner døde hudceller

Ingredienser:

  • salicylsyre – regulerer for meget fedt, har en gunstig virkning ved tegn på akne

Anvendelse:
Påfør cremen på renset og tonet hud, og massér den ind med cirkelbevægelser. Anvend på ansigt, hals og dekolletage. Bruges hver morgen og aften.

Tip fra Notino:
Hvis du vil opnå det bedste resultat, bruger du først renseskummet, Clinique Anti-Blemish Solutions, og behandler din hud med tonic'en, Clinique Clarifying Lotion.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, PPG-14 BUTYL ETHER, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, SUCROSE, STEARETH-21, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, ACETYL GLUCOSAMINE, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, ALGAE EXTRACT, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, GLYCINE, MENTHOL, SALICYLIC ACID, ISOHEXADECANE, CAFFEINE, STEARETH-2, GLYCERIN, QUATERNIUM-22, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, PHYTOSPHINGOSINE, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, BENZALKONIUM CHLORIDE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
til alle hudtyper, problematisk
Effekter
Hydrering
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.